logo
INSTALIRANJE, SERVIS I PRODAJA
HR-10310 Ivanić-Grad, Deželićeva 15, Tel/fax:01 2888-974

Povijest Mitsubishi Electrica je neosredno povezana sa povijesnim razvojem suvremenog Japana. Tvrtka je osnovana 1921. godine, kada je u tadašnjoj tvrtki Mitsubishi Shipbuilding Co izrađen prvi elektromotor za oceanske brodove, te dobila naziv Mitsubishi Electric Corporation. Tvrtka je rasla brzim tempom da bi 1960 postaja jedna od najinovativnijih tvrtki u Japanu.about

Danas je Mitsubishi Electric globalni div s proizvodnjom u 35 zemalja i više od 100 000 zaposlenika.

Mitsubishi Electronic proizvodi su plod brižnog istraživanja, pažljivih proba i velike odlučnosti za stalnim poboljšanjima. Klima uređaji neusporedive pouzdanosti i funkcionalnosti, nude optimalnu kvalitetu unutarnjeg zraka, osiguravajući prostore ugodne za život ili rad.

 

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE I POSEBNOSTI MITSUBISHI KLIMA UREĐAJA

 

Snažni DC Rotary kompresor

DC-kompresor
Stalnim razvojem i usavršavanjem, razvijen je kompresor iznimno visoke učinkovitosti. Kao proizvod visoke tehnologije, osvojio je brojna priznanja.
motor kompresora opremljen je snažnim neodymium magnetima. Osigurava snažan moment, što rezultira efikasnijom funkcijom laganog pokretanja uređaja.

 

 

Smanjena bučnost uređaja

smanjena-bucnostNivo buke unutarnjih jedinica sveden je na minimum.  Serija GE stvara buku od samo 19 dB, te predstavlja najtiši uređaj na tržištu.  Isparivač izveden u obliku peraje, osigurava lakši protok zraka, a veći promjer ventilatora doprinosi većem protoku zraka kod nižeg broja okretaja.

 

 Econo Cool

econo-cool
Primjenom “Econo Cool” funkcije, prilagođava se zračna struja tako da se kod sniženja temperature za 2°C, ne gubi osjećaj ugodnosti a ostvaruje se 20% uštede električne energije.

 

 

JAMSTVO NA MITSUBISHI KLIMA UREĐAJE JE 3 GODINE

Jamstvo od tri godine uvjetovano je stručnom postavom ovlaštenog servisa, a isključuje kvarove nastale uzrokom groma ili drugih vremenskih nepogoda.

 

preuzimanje
Katalog MSZ-GA VA  DC INVERTER

 

preuzimanje
Katalog MSH-GA VB FIXED SPEED

 

pogledaj-zidnepogledaj-multipogledaj-kazetne