logo
INSTALIRANJE, SERVIS I PRODAJA
HR-10310 Ivanić-Grad, Deželićeva 15, Tel/fax:01 2888-974

Midea je jedna od najvećih kineskih tvrtki na području proizvodnje kućanskih aparata i klimatizacije.
Osnovana je 1968 godine, a sa proizvodnjom klima uređaja započinje 1985. te nakon potpisivanja ugovora sa Toshibom 1990. godine počinje i intenzivan razvoj i proizvodnja SPLIT sistemima.

TvrtkaMidea danas broji preko 150 tisuća zaposlenih, kako u Kini tako i diljem svijeta te je postala vodeća marka u Kini, a svoje poslovanje nastoji aktivno globalizirati otvaranjem pogona i distribucijskih mreža u cijelom svijetu.
Koristeći najnovije tehnologije Midea ima u ponudi vrhunske klima uređaje za stambene i poslovne prostore kao i najnovije MDV-D multimodularne sustave za komercijalne i rezidencijalne prostore.

 

 

OSNOVNE ZNAČAJKE I POSEBNOSTI  MIDEA KLIMA UREĐAJA

 

3DC-inverter3D DC inverter

Invertorski sklop upravlja radom kompresora te motorima unutarnjeg i vanjskog ventilatora klima uređajima čime se postiže miran i učinkovit rad sa maksimalnom uštedom električne energije.

 

 

1w-standby1W Standby

Gašenjem nekog kućanskog aparata ne prekida se njegova potrošnja električne energije, jer on i dalje troši energiju za održavanje stand by moda. Inteligentna on-of tehnologija omogućuje Midea proizvodima uštedu energije na stand by modu od uobičajenih 4-5W na 1W.

 

 

Efikasnost-grijanjaEfikasnije grijanje

U kombinaciji rotacijskog DC kompresora, EXV i PFC modula, dobivena su velika poboljšanja u režimu grijanja te je klima uređaj sada znatno efikasniji u radu kod niskih temperatura.

 

 

tihi-rad

Super-Silent Airflow

Kontrolom protoka upravljamo količinom obrađenog zraka, odnosno kroz optimizaciju protoka smanjujemo brzinu ventilatora, a time kontroliramo i razinu buke unutarnje jedinice.

 

 

 

JAMSTVO NA MIDEA KLIMA UREĐAJE JE 2 GODINE

Pravilno korištenje klima uređaja i pridržavanje uputstava za uporabu, preduvjet je njegovoj dugovječnosti i pouzdanosti.

preuzimanje
Uputstvo za upotrebu starji modeli(daljinski R11)

preuzimanje
Uputstvo za uporabu(daljinski R51)

preuzimanje
Katalog Midea Europe 2012

pogledaj-zidnepogledaj-multipogledaj-kazetne