logo
INSTALIRANJE, SERVIS I PRODAJA
HR-10310 Ivanić-Grad, Deželićeva 15, Tel/fax:01 2888-974

INVERTER klima uređaj koristi invertorski sklop za izmjenu napajanja iz izmjeničnog u istosmjerno te ponovo u izmjenično napajanje. Prilikom druge pretvorbe, napon i radna frekvencija su promjenljive veličine pomoču kojih možemo slobodno birati brzinu vrtnje kompresora, a time regulirati izlaznu snagu klima uređaja.Zahvaljujući ovoj tehnologiji, inverter klima uređaji su značajno štedljiviji i tiši u svom radu od klasićnih izvedbi.

Inverter

 

ŠTEDLJIV

inverter_ustedaAutomatsko usklađivanje brzine kompresora i volumena rashladnog sredstva sa opterećenjem uređaja. Radni raspon od 20% do 130% kapaciteta. Usklađen visoko iskoristivi invertor vijčani kompresor sa linearnim ekspanzijskim ventilom. Posebno razvijen algoritam za upravljanje režimom grijanja rezultira visokom iskoristivošću. Maksimalna ušteda energije do 44%.

 

BRZ

Inverter_brz

Invertorski kompresor radi maksimalnom snagom dok ne postigne zadanu temperaturu. U usporedbi sa klasičnim uređajem to je 15% brže.

 

 

SNAŽAN

Inverter_snaga

Pri vanjskoj temperaturi od -5 °C, uređaj zadržava 100% kapaciteta, izlazna temperatura zraka unutarnje jedinice je veća od 40 °C.

 

 

UGODAN

Inverter_ugoda

Jednom postignutu zadanu temperaturu, uz minimalan rad kompresora, sa lakoćom je moguće održavati u granicama od 5%.